• International Health Srbija
  • International Health Rumunija
Slide background

Istraživanja

Na svakom od šest sastojaka GE132 urađena su posebna istraživanja o kvaliteti i učinkovitosti.

Urađena su istraživanja djelovanja GE132 na kancer. Istraživanje je urađeno na institutu za medicinska istraživanja u Beogradu. Rađeno je ispitivanje antitumorske aktivnosti i citostatičnosti preparata GE132 na kancer prostate, adenokarcinom dojke i adenokarcinom debelog crijeva.

Dobili smo rezultate da je smanjen za 60% kancer prostate, kancer debelog crijeva je smanjen za 40%, a adenokarcinom dojke za 63%. Najbitnije od svega toga je slijedeće: antiproliferni efekat preparata u smislu citostatičnog djelovanja na ćelije zdravih donora ukazuje da preparat nema toksičnog efekta na normalne zdrave ćelije.

 

Certifikati

Preparat GE132 je proizveden u Njemačkoj po japanskoj recepturi u skladu sa standardima farmaceutske industrije EU.

Primarni cilj International Health-a je osigurati svojim korisnicima najkvalitetniji proizvod. Kontinuiranim usavršavanjem tehnologije proizvodnje, kvalitete finalnog proizvoda, kao i brojnim istraživanjima International Health osluškuje želje i ideje svojih kupaca. Upravo iz toga razloga je proizvod GE132 nosilac najvažnijih certifikata.

 

GMO FREE

GMO mogu biti biljke, životinje ili mikroorganizmi kojima je pomoću genetičkog inženjeringa bio promijenjen genski (nasljedni) materijal i to na način koji nije prisutan u prirodnim okolnostima (kao što je križanje ili prirodna rekombinacija).

U International Health-u ne upotrebljavamo GMO. Koristimo genetički nepromijenjene sastojke što potvrđuje i potpisan GMO – free certifikat. GE132 je 100% prirodan preparat.

GMP

Kvaliteta proizvoda GE132 je uvijek na prvom mjestu. Da se naši procesi i postupci odvijaju u skladu sa strogim farmaceutskim normama potvrđuje i GMP certifikat (Good Manufacturing Practice).

HALAL

HALAL certifikat označava da je proizvod primjeren za konzumaciju osobama muslimanske vjeroispovjesti te da je proizveden u skladu s islamskim zakonima.

KOSHER

KOSHER certifikat označava hranu koja je pripremljena po židovskim prehrambenim zakonima. Kod kosher prehrane insistira se na tome da je proizvod maksimalno čist i dobiven prirodnim putem.

ISO 9001

ISO 9001 certifikat označava kvalitetu upravljačkih procesa koja se odnosi na sve značajke vezane uz proizvodnju.

ISO 9001 garantuje da je proizvođač poduzeo sve potrebne provjere kako bi krajnji korisnik njegovih proizvoda bio zadovoljan kvalitetom proizvoda, bio siguran da je krajnji proizvod proizveden u skladu sa postojećim zakonima, te bio siguran da proizvođač ulaže napore kako bi popravio kvalitet finalnog proizvoda.

DOPING FREE

Dodatak prehrani GE132 jedan je od rijetkih proizvoda koji mogu koristiti sportisti. Posjeduje Anti doping free certifikat iz Kelna te ga koriste sportisti širom svijeta.

10 godina sa vama

Tim za podršku 24/7

Želite više informacija ili savjet?


+387 33 21 34 34

Savjetovalište

Stručni savjeti


Ukoliko želite savjet stručnih konsultanata International Health-a, pozovite naš tim za podršku i zakažite svoj termin potpuno BESPLATNO!

GE Kids – Za bolji imunitet djece