• International Health Srbija
  • International Health Rumunija
Slide background

Zašto GE KIDS?

GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece

Imuni sistem je prva linija odbrane od zaraznih bolesti. Djelovanje imunog sistema nazivamo imuni odgovor, a on uključuje niz odbrambenih reakcija protiv stranih tijela kao što su mikroorganizmi koji su i izazivači bolesti.

Imuni sistem kod djece nije dovoljno razvijen, pa se virusi i bakterije brže lijepe za njih. Mnoga djeca do 8. godine života pate od respiratornih infekcija koje se često ponavljaju. Simptomi mogu da budu crveno grlo, otečeni krajnici, upala sinusa, kašalj, teškoće u disanju, pojačano stvaranje bronhijalnog sekreta.

Nažalost, mnoga od ove djece često dobijaju antibiotske terapije, koje nisu djelotvorne protiv virusa, a poslije dugotrajne ili česte upotrebe mogu da oslabe imuni sistem. Antibiotici djeluju neko vrijeme, ali kada ponovo dođe u kontakt sa nekom bakterijom dijete se ponovo razboljeva. Većina prehlada i gripa koje se javljaju tokom zime počinju kao virusne infekcije, a mogu da se iskomplikuju i bakterijskom infekcijom. U slučaju virusnih infekcija nema svrhe davati antibiotike, jer oni ne djeluju na viruse već na bakterije. Kada se dijete često razboljeva, a roditelji mu često daju lijekove, vremenom se roditelji osjećaju nemoćno, zbunjeno i samo strepe kada će slijedeći put da se razboli.

Super ukusan i super siguran, GE KIDS je certificiran proizvod vrhunske kvalitete. 100% prirodan i neodoljivo ukusan – vaša djeca će uzivati u mirisnom ukusu marelice.

GE KIDS prvi je proizvod namijenjen djeci. Za jak imuni sistem, za sretno odrastanje bez bolesti.

Pedijatri preporučuju GE KIDS jer sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sedam aktivnih sastojaka koji vašoj djecu omogućuju mirno djetinjstvo bez zdravstvenih problema.

Više ne trebate strahovati od odlaska djeteta u vrtić ili školu. Uz dobro izbalansiran doručak poslužite mu i GE KIDS, sok pun zdravlja i ono je spremno za druženje sa prijateljima i igru, a vi možete ispunjavati svoje redovne obaveze bez bojazni od bolesti.

GE KIDS podržava zdrave zube vasih malisana, jer ne sadrži šećer.

Kliknite ovdje i saznajte sastav GE KIDS
Kliknite ovdje i saznajte način upotrebe GE KIDS

GE Kids – za bolji imunitet djece

Tim za podršku 24/7

Želite više informacija ili savjet?


+387 33 21 34 34