Poštovani prijatelji, korisnici GE132 i oboljeli od multiple skleroze,

 

Udruženje oboljelih od multiple skleroze Kantona Sarajevo u saradnji sa predstavnicima kompanije International Health i prim. Dr. Ninom Rajčić, organizuje predavanje edukativnog karaktera na temu: “Prehrana kod multiple skleroze”.

Prim. Dr. Nina Rajčić je ljakar u penziji. Radni vijek ljekara opće prakse provela je u Beogradu te tokom svog rada svakodnevno radila sa pacijentima te istraživala sve novosti vezane za bolji i kvalitetniji život. Uvjerila se da je prehrana ključ za očuvanje zdravlja te da je hrana zaista lijek. Danas radi kao stručni konsultant korporacije International Health te pažnju posvećuje edukaciji populacije.

Sa prisutnima će lično iskustvo podijeliti i 25–godišnja Mirsada Kadrić, oboljela od multiple skleroze koja pored redovne terapije koristi i dodatak prehrani GE132.

Korporacija International Health je svoj rad započela 2002. godine. Nakon dugog niza godina uspješnog rada, a vođeni osnovnim ciljem MISIJE ZDRAVLJA, kompanija je ostvarila nevjerovatne rezultate. Uspjela je na tržište BiH donijeti revolucionarni dodatak prehrani GE132 i GE132+ Natural.

GE132 je dodatak ishrani, kompleks šest potpuno prirodnih sastojaka, čija je biološka aktivnost klinički dokazana i naučno potvrđena. Preparat je proizveden u Njemačkoj po japanskoj recepturi. Njegova osnovna prednost jeste što se ne radi o lijeku već o dijetetskom suplementu odnosno prirodnom dodatku ishrani koji ne samo da ima dokazane zdravstvene prednosti, nego predstavlja most iznad prehrambenog jaza koji stvaramo lošim prehrambenim navikama, nedostatkom fizičke aktivnosti, stresom i načinom života.

Zašto se GE132 preporučuje oboljelima od multiple skleroze te kakva su iskustva oboljelih koji koriste GE132 saznajte na edukativnom predavanju.

Više informacija o proizvodu: +387 33 21 34 34, ovdje na našem portalu ili facebook.com/zdravi.i.sretni

Pozivamo sve naše korisnike oboljele od multiple skleroze i članove udruženja da nam se pridružite u prostorijama udruženja u petak, 31. 01. 2013. godine u 11:00h.

Udruženje oboljelih od multiple skleroze Kantona Sarajevo
Antuna Branka Šimića 13
www.msssarajevo.ba
+387 33 65 96 71