Adin Vrabac, kapiten KK Spars

Adin Vrabac, kapiten KK Spars

Poštovani,

Želimo Vas ovim putem obavijestiti da je korporacija International Health BIH u prostorijama Skenderije potpisala ugovor o saradnji sa košarkaškim klubom Spars iz Sarajeva. Od 01. 04. 2013. godine ponosni smo partneri i pokrovitelji mladih i uspješnih članova spomenutog kluba.

Dodatak prehrani GE132 i do sada je bio vjerni saputnik sportista širom svijeta na putu uspjeha i dobrih rezultata. Dodatak prehrani GE132 posjeduje anti doping free certifikat te se kao takav preporučuje svima koji su fizički aktivni svaki dan. U tu grupu spadaju i košarkaši kluba Spars koji će od sada zahvaljujući kompaniji International Health imati više energije i nastaviti nizati uspjehe.

Redovni treninzi i optimalna ishrana su dva neraskidiva faktora i jedino njihovom kombinacijom može se postići izdržljivost na treninzima, rezultati na utakmicama i zadovoljstvo nakon postignutog uspjeha.

LIDERI na terenu. LIDERI u humanosti. LIDERI u dodatcima ishrani.

 

O K.K. Spars

Košarkaški klub Spars osnovan je u ljeto 2005. godine u Sarajevu sa primarnim ciljem popularizacije svih onih moralnih vrijednosti koje se mogu steći kroz sport uopće, a posebno košarku. Vizija je jasna, vršiti višestran kontinuiran uticaj na mladog čovjeka kroz razvijanje ličnih, a zatim i društvenih vrijednosti.

KK Spars

Uspjehe i priznanja KK Spars iz Sarajeva teško je nabrojati. Sva priznanja su još jedan dokaz da je Spars postao primjer sportske organizacije u BiH i šire. Menadžment Sparsa je uspio sopstvenim radom i ulaganjima obezbjediti uslove za stvaranje Spars generacije koja je već sada, slobodni smo reći, budućnost BiH košarke i regiona. Seniorski i juniorski reprezentativci Sparsa, Vrabac, Glogovac i Buza su igrači evropskog ranga. Tako da je priznanje koje su dobili od Sportskog saveza BiH, potvrda da su na pravom putu, te da su Sparsi ponos grada Sarajeva i BiH.